Klik for at vende tilbage til forsiden  Klik for at sende os en e-mail   

 Hvem er vi
 Hvad kan vi
 Hvad gør vi
 Turkalender
 Kulmulen
 Fangster
 Konkurrence
 Rekorder
 Top 5 lister
 Farum Sø
 Furesø
 Bestyrelsen
 Artikler
 Links
 Infomail
 Indmeldelse

Farum Lystfiskerforenings klubhus - Fiskerhytten - Farumgårds Allé 32, 3520  Farum, tlf. 44 95 47 16

 

Hvem er vi ?

Tilbage til forsiden
[Kære lystfisker] [Muligheder for at fiske]

[Sammenslutninger] [Forbund, interesseforeninger m.fl.]

[Facilitets-oversigter] [Medlemskort og -numre]

[Klubhuset] [Indmeldelse og kontingent]


Kære lystfisker

Det er med stor glæde og fornøjelse, at Farum Lystfiskerforening kan invitere dig indenfor på foreningens hjemmeside. Tak fordi du kiggede forbi.

Vi håber, at du finder vores forening lige så spændende, alsidig og inspirerende som vi selv gør, så vi også snart kan byde dig velkommen som medlem i foreningen.

Du vil dermed tilsluttes de i forvejen flere end 600 entusiastiske medlemmer, der tilsammen udgør én af landets mest aktive, mest sociale og - ikke mindst! - mest fangende fiskeklubber.

At vi er så mange medlemmer gør os samtidig til en af de største fiskeklubber på Sjælland - ja faktisk i hele landet!

Blandt medlemmerne - hvoraf en del er kendte lystfiskerprofiler - er der specialister indenfor ethvert område af lystfiskeriet. De elsker at øse af deres viden og erfaring og er altid parate til at hjælpe dig med råd og vejledning.

Foreningen er kendt og respekteret for sit store arbejde og engagement i lystfiskermiljøet samt ikke mindst sin stabilitet og pålidelighed på det foreningsmæssige område. Vi har af samme grund et særdeles godt ry blandt mange såvel ledende som menige lystfiskere.

Foreningens motto: "Noget for alle - nok for de fleste"

Som du kan se andetsteds her på hjemmesiden, har du som medlem af Farum Lystfiskerforening nærmest uanede muligheder for at komme ud at fiske. De fleste steder tilmed ganske gratis.

Vi tør godt vove den påstand, at du intet andet steds her i landet finder en fiskeklub der har et større og mere varieret antal faciliteter at kunne tilbyde sine medlemmer - og der kommer til stadighed nye både og faciliteter til.

Hver evig eneste dag året rundt har du således mulighed for at benytte en båd på de fleste Sjællandske søer, en jolle i de fleste havne langs Øresundskysten, et å-stræk på Sjælland, Fyn eller i Jylland, et hus på enten Sjællands Odde, ved Skjern Å, ved flere svenske lakseelve samt en hel række andre spændende faciliteter. Mulighederne er utallige - de ligger kun og venter på dig, din familie og ikke mindst din fiskestang! Der er muligheder nok til 9 hele lystfiskerliv!

Bådene kan du, som medlem, benytte ganske gratis. Husene - såvel her i landet som i Sverige - kan lejes til absolut rimelige priser. Det gør dem oplagte til en billig fiskeferie med familien eller et hold fiskekammerater!

Ligeledes er det gennem samarbejdsaftaler gjort muligt for medlemmerne at fiske i flere jyske åer, der normalt ellers er "lukket vand".

At Farum Lystfiskerforening kan tilbyde sine medlemmer et sådant overflødighedshorn af faciliteter skyldes først og fremmest foreningens medlemskab af de 2 sammenslutninger - "Fiskeringen" og "SU".

Fiskeringen, Sjællands Sportsfiskersammenslutning, består af godt 25 foreninger, der primært er koncentreret i det Nordsjællandske område.

Foreningerne i Fiskeringen har et samlet medlemstal på omkring 1500 medlemmer.

Farum Lystfiskerforening er med sine flere end 500 medlemmer således langt den største forening i Fiskeringen.

Ideen med Fiskeringen er, at hver enkelt tilsluttet forening stiller sine faciliteter til rådighed for alle øvrige foreningers medlemmer. Det er således overvejende via Fiskeringen, at Farum Lystfisker-forening kan tilbyde sine medlemmer så mange og varierede faciliteter.


SU, Sjællandske Sports- og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg, består af omkring 50 foreninger, der primært er koncentreret i Københavnsområdet.

Foreningerne i SU har et samlet medlemstal på omkring 2000 medlemmer. Mange af klubberne er mindre firmaforeninger og Farum Lystfiskerforening er den største forening i SU.

Ved indmeldelse i Farum Lystfiskerforening bliver du automatisk medlem af både Fiskeringen og SU.

Fiskeringen:
Fiskeringens "facilitetsmappe" indeholder en yderst detaljeret oversigt over Fiskeringens faciliteter. Mappen er en uvurderlig "bibel" for alle medlemmer. Da den er rimelig kostbar tilsendes den først, når du har indmeldt dig i foreningen! Du kan se en oversigt på Fiskeringens hjemmeside: http://fiskeringen.dk/facilitet/


SU:
Ligeledes modtager du fra SU en oversigt med en udførlig beskrivelse af SU´s faciliteter. Du kan se en oversigt på SU's hjemmeside  http://fiskeren.dk/

I hæfterne finder du alle relevante oplysninger vedrørende bestilling af bådene, de øvrige faciliteter (å-stræk, huse etc.), hvor de er placeret, hvordan man nemmest finder frem til dem samt andre interessante og relevante oplysninger i forbindelse med fiskeriet på faciliteten.

Farum Lystfiskerforening er ydermere medlem af en række andre forbund, interesseforeninger m.v.

Dansk Havfisker Forbund

Farum Lystfiskerforening er medlem af Dansk Havfisker Forbund, hvilket giver alle foreningens medlemmer mulighed for året rundt at deltage i en lang række spændende havkonkurrencer i såvel hjemlige som udenlandske vande.

Dansk Havfisker Forbund arrangerer konkurrencer som: DM i fri line, DM i let line, Årets pokaltur samt Ambassadeur Cuppen, der samtidig fungerer som udtagelse til EM.

Læs mere om Dansk Havfisker Forbund på: www.danskhavfiskerforbund.dk


Du bliver automatisk medlem af Dansk Havfisker Forbund ved indmeldelse i Farum Lystfisker-forening.

Danmarks Sportsfiskerforbund

I Farum Lystfiskerforening findes en underafdeling med navnet ”Farum Lystfiskerforenings Forbundsvenner af 1999” – eller i daglig tale blot benævnt ”Forbundsvennerne”.

Ved særskilt indmeldelse i ”Forbundsvennerne” bliver du medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund, modtager det glimrende blad ”Sportsfiskeren” 10 gang årligt, opnår en mængde rabatter rundt om i Danmark og Norden i øvrigt. Men ikke mindst støtter du et godt formål.

 

Farum Lystfiskerforening

Fra foreningen modtager du medlemskort til Fiskeringen og SU. Foreningen har ikke noget eget medlemskort. Vi betragter Fiskeringskortet som vores foreningskort.

Fiskeringen

Fra Fiskeringen modtager du et velkomstbrev, hvor du finder dit medlemskort trykt på. Det skal klippes ud (og kan med fordel lamineres). Dit Fiskeringsnummer er 7-cifret, hvoraf de sidste 4 cifre er identiske med dit interne foreningsnummer. De første 3 cifre viser, hvilken Fiskeringsklub du er medlem af og om du er senior-, junior-, pensionist- eller familiemedlem.

Fra Fiskeringen modtager du ligeledes en booking-kode, som du skal anvende, når du skal bestille en båd eller en facilitet på Fiskeringens hjemmeside.

Bemærk at medlemskortet til Fiskeringen er personligt og under ingen omstændigheder må overdrages til andre.

SU

Fra SU modtager du én gang årligt et medlemskort (som er adresselabelen på bagsiden af klubbladet "Fiskeren"), hvorpå dit navn, adresse og medlemsnummer er påtrykt.

Bemærk at medlemskortet til SU er personligt og under ingen omstændigheder må overdrages til andre.

Klubhuset "Fiskerhytten"

Farum Sø har naturligt nok en helt særlig plads i foreningens hjerte.
Det er ikke alene vores hjemmevand, som vi tilbringer mange timer på og omkring hvert år, men det er også her ved bredden af Farum Sø, at vort dejlige klubhus "Fiskerhytten" ligger.


Adressen er:
Farumgårds Allé 32, 3520  Farum
Der er åbent hver torsdag fra kl. 1930. Kig forbi!

GPS-koordinater: 55.809622, 12.375894

Hvis du synes at alt dette bare er for godt til at være sandt, så klik her for at melde dig ind.

Har du spørgsmål kan foreningens kasserer kontaktes på mailadressen: info@farumlf.dk.

Foreningens kontingenter kan ses under "Indmeldelses" knappen.

Dit medlemskab - vores forpligtelse

Stram Line fra Farum Lystfiskerforening


Tilbage til Top